Amsterdam, Bars

Hugo’s bar and kitchen

21 januari 2015

Sinds 2013 is Hugo’s te vinden op het Hugo de Grootplein in Amsterdam West. Niet heel opvallend van buiten, maar een gezellig, sfeervol en stylish restaurant van binnen. Hugo’s is vrij ingetogen in zijn looks en bar, waardoor het met zijn ijzersterke gerechten en cocktails je verwachtingen met verve overtreft…

Top notch cocktails

De bar en backbar geven je misschien niet meteen het gevoeld dat je in een top notch cocktailbar zit, maar wie mede eigenaar – en prijswinnende bartender – Florian aan het werk ziet snapt het. Hugo’s viel op de afgelopen Entree Hospitality & Style Awards in de prijzen als beste nieuwe cocktailbar van 2014.

De cocktailkaart is hier seizoensgebonden, de cocktails hebben nu een herfst/winterkarakter. En die nodigen dankzij hun presentatie allen al zeker uit tot drinken. Daarnaast steken ze qua (gedurfde) smaken vol huisgemaakte ingrediënten en balans goed in elkaar.  Als bonus combineert Hugo’s zijn gerechten en cocktails graag in zijn food pairings. Als je de cocktailkaart te avontuurlijk vindt, hebben ze een ontzettende collectie gin-tonics, pitchers gin-tonic of dark ‘n stormy, mooie wijnen of gewoon een versgetapt fluitje of vaasje. Hugo’s is een cozy buurtrestaurant met smakelijke cocktails, gerechten en een leuk, fris en tsja, appetijtelijk team.

Facts & Figures

Prijs cocktails: €8 – €15,- (meeste cocktails liggen ronde de €10 – €11)

<Check enkele cocktails hier!>

Eigenaren: Florian Stallinga, Daan Bonsen, Leonardo Belloni

Barteam: Florian Stallinga, Boy Smots van Oyen, Manoah upson

Romain Iacovella

Opmerkelijk:

1. Vraag ‘off menu’ om de Flo’s Old Fashioned. Een rummige cocktail met een historie die terug gaat naar Flo’s vervlogen dagen in Door 74.

2. Dessertcocktail anyone? De foute after dinner-cocktail Grasshopper is hier in een 21e eeuws jasje gestoken.

Grasshopper Hugo's bar | (c) 2014 31pictures.nl

Grasshopper Hugo’s bar | (c) 2014 31pictures.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag 18.00 – 01.00

Vrijdag en zaterdag: 17.00 – 03.00

Zondag: 17.00 – 01.00

Maandag: gesloten

Hugo’s Bar & Kitchen
Hugo de Grootplein 10, Amsterdam

facebook

website

openingsfoto: (c) 2014 31pictures.nl

 

 

 

 

 

P

Lees dit ook

Geen reacties

Geef je reactie