Over Ingmar

Ik ben Ingmar, journalist, blogger en jurylid gespecialiseerd in dranken, cocktails en de (inter) nationale barscene. Als journalist schrijf ik voor horecavakblad Entree, culinair magazine ELLE Eten en VENUEZ Modern Hospitality Journal (België) en stadsmagazine Hello Amsterdam. Sporadisch schrijf ik voor whiskymagazine Whisky Passion en WINELIFE magazine. Begonnen bij VENUEZ magazine in 2007 leerde ik al snel mijn weg kennen in de bruisende wereld van de beste (cocktail) bars, cocktails, bartenders, events en drankmerken. Om er nooit meer weg te gaan.

Ingmar werkt

Ik schrijf journalistieke artikelen over spirits, distilleerderijen, drankentrends, cocktails, barcultuur, bier, koffie, frisdranken – eigenlijk alles wat vloeibaar is. Ook help ik met marketingadvies op maat, brand activaties, schrijf ik commerciële teksten, schrijf proefnotities en jureer ik veel cocktailcompetities. Interesse? Neem hier contact op met mij.

© Remko Kraaijeveld

© Remko Kraaijeveld